Om
-
Ingebergs Mad er stiftet i 2004 af Peter Ingeberg som efter en karriere på en håndfuld af Københavns bedste spisesteder, startede sit eget cateringselskab. Dygtige og inspirerende mennesker inden for mad og vin som fx Erwin Lauterbach, Bo Jakobsen og Roy Hurtigkarl har været udviklende læresteder for Ingeberg.
Peter er uddannet kok, tjener og sommelier og har været medlem af dansk Sommelierforening i en lang periode fra 1992, har skrevet over 30 artikler for magasinet Gastro siden starten i 2005 og uddannet elever fra Hotel og Restaurantskolen i København. I dag udvikler Ingebergs, udover catering, også hele events og komplette løsninger for såvel firmaer som private for op til 500 kuverter.
Mad fra Ingebergs er aftalt og forberedt med omhyggelighed til dit arrangement. Vi gør os umage og tænker i mad med omtanke, hvilket resulterer i frisklavet mad på råvarer vi kan være bekendt og stolte af at stå ved.
Vi leverer 100% professionelle løsninger som bliver personligt gennemført.