Referencer

Referencer
Her et udpluk af referencer fra erhverv- og private arrangementer.

 

Erhverv referencer

”Rederiet J. Lauritzen samt andre af vore rederiet selskaber har arbejdet sammen med Peter Ingeberg gennem en årrække i forbindelse med interne lederseminarer, der er blevet afholdt på vort kursussted i Nordsjælland, hvor deltagerne har været såvel danskere som udlændinge, samt ved interne arrangementer i vore selskaber. Jeg er også bekendt med, at flere af vore medarbejdere har benyttet Peter Ingeberg i forbindelse med større private fester/arrangementer.

Vi er utroligt glade for samarbejdet med Peter Ingeberg og hans team. Kvaliteten er i top, dels hvad angår de råvarer, som Peter Ingeberg benytter, dels hans forslag og sammensætning af menuer til frokost og/eller middag, og ligeså den service, som Peter Ingeberg og hans team leverer, er upåklagelig. Peter er utrolig behagelig at samarbejde med.

Vi kan kun medgive Peter Ingeberg vor bedste anbefaling”.

Tove Elisabeth Nielsen
Underdirektør
Corporate HR
J. Lauritzen A/S

 

MAN Diesel & Turbo holdt en stående buffet i DieselHouse 18. maj 2011, hvor 300 gæster deltog. For MAN Diesel & Turbo var arrangementet det største I nyere tid. Logistikken i DieselHouse er virkelig en udfordring, som Peter Ingeberg og hans team klarede til UG. Valg af mad var også en udfordring, som lykkedes til fulde, da gæsterne som kom fra 45 lande fordelt på 4 kontinenter, var yderst tilfredse med såvel mad, drikkevarer og service.

Endnu et vellykket arrangement fra Ingebergs Køkken, som vi kan anbefale.

Mia Glarborg, MAN Diesel & Turbo, København

”Peter Ingeberg er formidabel lydhør overfor hvad der kunne passe til netop
den gruppe gæster, jeg nu skal have mad til – om det er en reception
kombineret med en familiefest- eller en frokost med en forvendt gruppe
kvinder. Peters madideer og fleksibilitet er guld værd, og både han selv og
hans personale er indlevende, diskrete og meget professionelle.”
Lotte Valbjørn
Direktør,cand.psych.

 

”Ingebergs, in persona Peter Andreas Ingeberg og hans professionelle hold, er suveræne til at levere et overraskende og gennemtænkt arrangement i superkvalitet, hvor mad og drikke går op i en utrolig velfungerende helhed. Ingebergs har formået at levere varen hver eneste gang, og har bibragt nye spændende vinkler på vores arrangementer ved at kombinere formål med gastronomi. Vi anbefaler med stor fornøjelse Ingebergs til både externe og interne arrangementer – Jeg kan ikke forestille mig andet end, at andre også vil finde en overordentlig stor fornøjelse ved at lade Ingebergs stå for det gastronomiske input.”
Carsten B. Ostenfeldt

 

Hej Peter
Din mad var klart det bedste måltid mine gæster fik under deres ophold i Danmark, og de spiste på nogle af Danmarks bedste spisesteder
Og både Marie og jeg synes altså også det smagte helt forrygende.
Hils pigerne og sig, at dem vil vi meget gerne have en anden gang –
Tak for hjælpen og stor hilsen

Adam Foss
Fossflakes A/S
M +45 40 63 99 04
E af@fossflakes.com
Skype: adamfoss

Private referencer

Kære Peter,
Ligesom på de foregående tre konfirmationsfester vi har holdt, har maden og betjeningen igen været en ren fornøjelse. Der var en hel del ros for maden fra gæsterne og det kan jeg kun tilslutte mig til.
Du sender bare regningen ved din første lejlighed.

Venlig hilsen
Harrie Boonen, Frederiksberg

 

Konfirmation
Kære Peter,
Vi siger mange tak for mad i lørdags!
Det hele var utrolig lækkert – mange komplimenter fra alle gæsterne til dig og dine kokke
Andreas siger også mange tak for chokoladen. Det var et hit med chokolade fontainen – specielt hos børnene –
Mange hilsner og god sommer fra

MARIANNE JUNKER
Contract Manager

 

Vi hører stadig fra gæster, der omtaler festen, stemningen, og specielt mad og vin, som den mest gennemførte vellykkede fest de har oplevet.
Alt i alt, var Peter & co. med til at gøre vores store dag og aften, til en helt speciel oplevelse, som hverken vi eller vores gæster vil glemme.
Det var meget vigtigt for os, da vi virkelig ønskede at sætte et personligt præg på en af de vigtigste dage i vores liv.
Næste gang vi skal holde et mindeværdigt selskab (stort som småt), ringer vi efter Peter.
Med venlig hilsen
Kristina Grube Swenson og Thomas Grube.

 

Privat – rund fødselsdag
”I sommers afholdt vi privat en stort anlagt sommerfest. Endnu engang mødte Peter personligt op for drøftelse af koncept herunder menu og drikke.
Med udgangspunkt i årstidens råvarer, fik Peter sammensat en anderledes og smagfuld menu, og hans personlige tilstedeværelse ved afvikling herunder præsentation af middagen vakte ekstra bifald. I et privat regi, hvor der bruges mange ressourcer på at skabe en helstøbt oplevelse, var det fantastisk at opleve, at vi helt trygt kunne overlade alle elementer i vores fest herunder selvfølgelig gastronomien, til Peter og hans meget kompetente team, der udover at fungere i deres professionelle regi også formåede at indgå som en “del af huset” og dermed bidrog til et vellykket arrangement.”
Malene Smidt Hertz, Hellerup

 

Sommerfest
“Tusind tak for et helt fantastisk arrangement i lørdags. Alle, os selv inklusiv, syntes det var skøn mad af høj klasse og rigtig god servering/hjælp.”

Sun-Hee og Jesper Kragh Andresen

 

“Vi havde den store glæde at benytte Peter Ingeberg til vores bryllup.
Peters tilgang til hele opgaven var yderst professional og personlig. Vi lagde ud med en samtale om alt fra mad og vin, leje af feststed og forventninger ifht. hele den stemning vi ønskede til bryllupsfesten. Vi havde med det samme en klar fornemmelse af at være i sikre, forstående hænder, og det gav naturligvis en dejlig ro omkring hele arrangementet både før, under og efter.

MEN vigtigst af alt, så fik vi den mest fantastiske mad. Helt friske råvarer i overensstemmelse med vores ønsker, danske forårsbebudere som bl.a. asparges og håndpillede fjordrejer, og det meste økologisk og biodynamisk. Alt var perfekt afstemt efter årstiden og elegant afbalanceret i smag og mængde.
Med venlig hilsen
Stine og Morten

^